Back to homepage

Etiketë "Afrim AVDIU"

Bilall Kasamit i shkon keq. Katër kaduro sot braktisën Lëvizjen Besa!

Bilall Kasamit i shkon keq. Katër kaduro sot braktisën Lëvizjen Besa! Updated

Bilall Kasamit i del keq. Katër kaduro sot braktisën Lëvizjen Besa. Kjo ka bërë që dita e sotme të kalon nën hijen e zhvillimeve në Lëvizjen Besa. Zhurma mediatike filloi kur lideri i kësaj partie, Bilall Kasami përmes një konference

Read Full Article

09
Dhj
Pas relativizimit të zërave se Aleanca për Shqiptarët do të bëhet pjesë e qeverisë si...
09
Dhj
Në Ditën Ndërkombëtare të Luftës Kundër Korrupsionit, AlternAtivA edhe një herë e riafirmon përcaktimin e...
09
Dhj
Arben Taravari, u.d. Kryetar i ASH-së Përshëndes deklaratat e forta dhe hapat vendimtare të ndërmarra...
09
Dhj
Në Ditën Ndërkombëtare të Luftës Kundër Korrupsionit – 9 Dhjetori, zëvendësja e kryetarit të Qeverisë...