Back to homepage

Etiketë "Aksidenti tragjik në Bullgari"

Viti 2021, viti i ngjarjeve tragjike në Maqedoninë e Veriut

Viti 2021, viti i ngjarjeve tragjike në Maqedoninë e Veriut Updated

Viti 2021 ishte viti i ngjarjeve tragjike në Maqedoninë e Veriut. Fillimisht, me 8 shtator në spitalin modular ku trajtoheshin të sëmurët me Corona në Tetovë, shpërtheu një zjarr i fuqishëm dhe për pasojë 14 veta humbën jetën. Pa kaluar

Read Full Article

09
Dhj
Pas relativizimit të zërave se Aleanca për Shqiptarët do të bëhet pjesë e qeverisë si...
09
Dhj
Në Ditën Ndërkombëtare të Luftës Kundër Korrupsionit, AlternAtivA edhe një herë e riafirmon përcaktimin e...
09
Dhj
Arben Taravari, u.d. Kryetar i ASH-së Përshëndes deklaratat e forta dhe hapat vendimtare të ndërmarra...
09
Dhj
Në Ditën Ndërkombëtare të Luftës Kundër Korrupsionit – 9 Dhjetori, zëvendësja e kryetarit të Qeverisë...