Back to homepage

Etiketë "Aksidenti"

Hetimi për aksidentin e autobusit në Bullgari është në fund

Hetimi për aksidentin e autobusit në Bullgari është në fund

Hetimi për aksidentin e autobusit në autostradën “Struma” në Bullgari në të cilin humbën jetën 45 persona është në fund, Priten vetëm rezultatet e ekspertizave – gjyqësore-mjekësore, teknike dhe teknike të zjarrit. Ato mund të jenë gati para Krishtlindjeve (më

Read Full Article