Back to homepage

Etiketë "Al Kaida"

SHBA-ja u bën thirrje për kujdes amerikanëve pas vrasjes së liderit të Al-Kaidës

SHBA-ja u bën thirrje për kujdes amerikanëve pas vrasjes së liderit të Al-Kaidës Updated

SHBA u ka bërë thirrje qytetarëve të saj që të jenë vigjilentë kundër dhunës së mundshme anti-amerikane jashtë vendit pas vrasjes së liderit të al-Kaidës, Ayman al-Zawahiri. Vdekja e tij mund të shtyjë mbështetësit e Al-Kaedës ose grupe të tjera

Read Full Article

01
Dhj
Sonte në “Rruga drejt”, në Alsat M, në studio me gazetarën Fatlume Dervishi, në pjesën...
01
Dhj
Të gjitha kontrollet kryhen pas raportimeve për bomba dhe përfundimisht konfirmohet konstatimi ynë fillestar –...
01
Dhj
Opozita nuk duhet të kushtëzoj ndryshimet kushtetuese në situate kur vendi ndodhet para sfidave të...