Back to homepage

Tag "Alan Wurman"

Turisti i mahnitur me Kosovën: Një vend i bukur me popullsi shumë të re dhe me energji fantastike

Turisti i mahnitur me Kosovën: Një vend i bukur me popullsi shumë të re dhe me energji fantastike

Alan Wurman apo siç njihen nga videot e tij, Alans Theory është një muzikant nga Santiago, Chile që jeton dhe vepron në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, por ai që një kohë të gjatë po bën video nëpër vende të

Read Full Article