Back to homepage

Etiketë "Alekaandropolis"

Maqedonia e Veriut do të përfitojë më së shumti nga projekti “Alekaandropolis”

Maqedonia e Veriut do të përfitojë më së shumti nga projekti “Alekaandropolis”

Këshilltari i Qeverisë për Energjetik, Viktor Andonov, informoi se terminali i gazit në Aleksandropolis ka filluar në vitin 2013. “Dje u ndërtua terminali i gazit të lëngshëm natyror dhe si i tillë u shpall projekt i përbashkët në interes të

Read Full Article

28
Nën
Pasi sot Shkupi u bllokua nga dhjetëra autobusë urbanë të dy shoqatave transportuese private, si...
28
Nën
Kur e mora përgjegjësinë e kryeministrit para 10 muajsh, haptas u thashë të gjithëve: qëllimi...
28
Nën
Ministri për shoqëri informatike dhe administratë, Admirim Aliti mori pjesë në ngjarjen publike në temën:...
28
Nën
Rektori i Universitetit ka shkruar një postim pas reagimeve të shumta në rrjetet sociale, pasi...