Back to homepage

Etiketë "Aleksandar Nikollovski"

Nikollovski: Me referendum kundër shantazheve bullgare

Nikollovski: Me referendum kundër shantazheve bullgare

Nënkryetari i VMRO-DPMNE-së Aleksandar Nikollovski edhe sot ka deklaruar se punohet për iniciativë nga ana e partisë së tij për organizimin e referendumit në lidhje me kushtet nga ana e Bullgarisë të përfshira në Kornizën negociuese me Bashkimin Evropian. Partia

Read Full Article
Qeveria e re,Nikollovski: Nevojiten zgjedhje urgjente

Qeveria e re,Nikollovski: Nevojiten zgjedhje urgjente

Pas prezantimit të programit dhe Qeverisë nga mandatari Kovaçevski, VMRO-DDPMNE ka deklaruar se vendit i nevojiten zgjedhje urgjente për të dalë nga kriza politike, ekonomike dhe energjetike. Deputeti i kësaj partie, Aleksandar Nikollovski tha se Qeveria e re nuk është

Read Full Article

09
Dhj
“Vitin e ardhshëm, afër tregut të gjelbër do të ketë parking në kate. Pritet të...
09
Dhj
Aleanca për Shqiptarët mbështet protestat e vozitësve të autobusëve privat në Shkup dhe solidarizohet me...
09
Dhj
Në seancën e sotme, Qeveria ka miratuar një përfundim, me të cilin obligohen shfrytëzuesit buxhetorë...
09
Dhj
Bllokada e rrugëkryqeve nga transportuesit privat u hoqën, por partitë politike vazhduan me akuzat ndaj...