Back to homepage

Tag "Aleksandër Vuçiç"

Vuçiç: “Kurti dhe e vërteta janë kontradiktore – Britania po armatos Kosovën”

Vuçiç: “Kurti dhe e vërteta janë kontradiktore – Britania po armatos Kosovën”

Sa për deklaratën e Albin Kurtit, po ua them një gjë. Kurti dhe e vërteta janë contradictio in adjecto (kontradiktë në terma)”, tha Presidenti i Serbisë, Aleksandër Vuçiç në Pink Tv, pyetur për deklarimet e Kryeministrit të Kosovës, Albin Kurtit,

Read Full Article