Back to homepage

Etiketë "Alenca për Shqiptarët"

Sela: Nuk do të jap dorëheqje, nuk e lë partinë pa kryetar

Sela: Nuk do të jap dorëheqje, nuk e lë partinë pa kryetar

Ziadin Sela do të vazhdoj të jetë kryetar i Aleancës për Shqiptarët, të paktën deri në mbajtjen e Kongresin e ardhshëm të partisë, që do të mbahet pas tre muajsh. Këtë e bëri me dije vetë ai para mediave, gjatë

Read Full Article

09
Dhj
Pas relativizimit të zërave se Aleanca për Shqiptarët do të bëhet pjesë e qeverisë si...
09
Dhj
Në Ditën Ndërkombëtare të Luftës Kundër Korrupsionit, AlternAtivA edhe një herë e riafirmon përcaktimin e...
09
Dhj
Arben Taravari, u.d. Kryetar i ASH-së Përshëndes deklaratat e forta dhe hapat vendimtare të ndërmarra...
09
Dhj
Në Ditën Ndërkombëtare të Luftës Kundër Korrupsionit – 9 Dhjetori, zëvendësja e kryetarit të Qeverisë...