Kthehu në faqen kryesore

Etiketa "Ali Ahmti"

Ismet Sylejmani: Udhëheqësi i Popullit Shqiptar Ali Ahmeti, e ka krah të djathtë Artan Grubin!

Ismet Sylejmani: Udhëheqësi i Popullit Shqiptar Ali Ahmeti, e ka krah të djathtë Artan Grubin!

Ismet Sylejmani i njohur si miku i afërt i Al Ahmetit dhe që i ka bashkuar kauza në LPK e luftën çlirimtare në UÇ-Kombëtare e UÇ-Kosovës, vazhdimisht ka shkruar për Ali Ahmetin në relacion me Artan Grubin, zëvendëskryeministër i parë

Read Full Article

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare