Back to homepage

Etiketë "Ali Pajaziti"

RMV, Sociologu me performancë më të lartë është Prof. Dr Ali Pajaziti

RMV, Sociologu me performancë më të lartë është Prof. Dr Ali Pajaziti

Duke u thirrur në AD Scientific Index 2022, sistem ky që bën vlerësime të revistave, universiteteve, që rangon dhe analizon performancat shkencore dhe vlerën e shtuar të produktivitetit shkencor të shkencëtarëve individualë në pesë vitet e fundit sipas i10 index,

Read Full Article