Back to homepage

Etiketë "AltermAtivA"

EKSKLUZIVE: Gashi tregon linjën e kuqe për ikje nga qeveria

EKSKLUZIVE: Gashi tregon linjën e kuqe për ikje nga qeveria Updated

Udhëheqësia më e ngushtë e Alternativës sonte mbanë mbledhje në Gostivar. Në të u vendosë se çfarë hapash do të ndërmarrë për hyrjen e mundshme të Aleancës për Shqiptarët në Qeveri. Në deklaratën për Flaka, lideri Afrim Gashi njoftoi që:

Read Full Article
AlternAtivA: E mbështesim Derek Chollet në luftën kundër korrupsionit

AlternAtivA: E mbështesim Derek Chollet në luftën kundër korrupsionit Updated

Apeli i Këshilltarit të lartë të Departamentit Amerikan të Shtetit, Derek Chollet, se Maqedonia e Veriut duhet ta luftojë me ngulm korrupsionin, është për t’u përshëndetur dhe ne përfitojmë nga rasti ta falënderojmë edhe njëherë SHBA-në për angazhimin konkret e

Read Full Article
Hyrja në qeveri, Kryetari <strong>Gashi:</strong> Zgjodha të jem në anën e qytetarëve

Hyrja në qeveri, Kryetari Gashi: Zgjodha të jem në anën e qytetarëve Updated

Një nga intervistat e rezervuara të fundvitit në Flaka Media Group, ishte edhe intervista me kryetarin e partisë AlternAtivA, z. Afrim Gashi. Në një mega intervistë për kryeredaktorin Driton Zenku, Gashi flet për pjesëmarrjen në qeveri, rolin e opozitës shqiptare

Read Full Article