Back to homepage

Etiketë "Ambasada e Rusisë"

Reagon Ambasada e Rusisë ndaj deklaratës së Petrovskës

Reagon Ambasada e Rusisë ndaj deklaratës së Petrovskës

Ambasada ruse në Shkup në rrjete sociale reagoi ndaj deklaratës së ministres së Mbrojtjes, Sllavjanka Petrovska për përfshirjen e mundshme të armatës së Maqedonisë së Veriut në konfliktin mes Rusisë dhe Ukrainës, edhe atë vetëm nëse NATO e kërkon një

Read Full Article

28
Nën
Ministri për shoqëri informatike dhe administratë, Admirim Aliti mori pjesë në ngjarjen publike në temën:...
28
Nën
Rektori i Universitetit ka shkruar një postim pas reagimeve të shumta në rrjetet sociale, pasi...
28
Nën
Në vazhdën e forcimit të ekipit Taravari, sot Aleancës për Shqiptarët iu bashkangjit profesori me...
28
Nën
Nëna e dëshmorit Xhemil Abduramani nuk mund t’i mbajë lotët “Ku qajnë motrën për vellanë,...