Back to homepage

Etiketë "AMOS"

Ne Tetovë qentë po vriten?!

Ne Tetovë qentë po vriten?!

Gjatë fundi i korrikut, Shoqata për mbrojtjen e kafshëve AMOS nga Shkupi filloi me kapjen e qenve agresiv në Tetovë pasi e fitoi tenderin nga komuna. Këto qen, të cilët lëvizin në tufa, kapen në atë mënyrë që qëllohen nga

Read Full Article

27
Nën
Shkoi për gjueti me shokë, por mbeti i plagosur në rrethana ende të pazbardhura, në...
27
Nën
Sot tifogrupi Ballistët i bëjnë 30 vite. Në këtë 30 vjetor ata kanë festuar si...
27
Nën
Nën patronatin e Ali Ahmetit – Kryetar i Bashkimit Demokratik për Integrim, nesër me fillim...
27
Nën
Në mbledhjen e përbashkët mes Kuvendeve të Republikës së Shqipërisë dhe Republikës së Kosovës, gjatë...