Back to homepage

Etiketë "Ana Lirman"

Lirman: BE dhe Bullgaria ta mbajnë premtimin ndaj Maqedonisë së Veriut

Lirman: BE dhe Bullgaria ta mbajnë premtimin ndaj Maqedonisë së Veriut

Ministrja shtetërore e Ministrisë gjermane të Punëve të Jashtme, Ana Lirman vlerëson se janë shumë pozitive dhe inkurajuese sinjalet e takimit të parë të kryeministrit të Maqedonisë së Veriut, Dimitar Kovaçevski dhe homologut të tij bullgar, kryeministrit Kirill Petkov në

Read Full Article