Back to homepage

Etiketë "Ana Luhrmann"

Kovaçevski – Lirman: Integrimi i Maqedonisë së Veriut është interes politik, i sigurisë dhe ekonomik i BE-së

Kovaçevski – Lirman: Integrimi i Maqedonisë së Veriut është interes politik, i sigurisë dhe ekonomik i BE-së

Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Dimitar Kovaçevski, sot e priti e priti ministren për Evropë dhe Klimë të Republikës Federale të Gjermanisë, Ana Lirman dhe me fjalët për mirëseardhje dhe pr vizitë të suksesshme pune në

Read Full Article
Luhrmann: RMV dhe Shqipëria duhet të fillojnë negociatat me BE-në

Luhrmann: RMV dhe Shqipëria duhet të fillojnë negociatat me BE-në

Gjermania është serioze me perspektivën e BE-së për të gjitha shtetet nga rajoni. BE-ja në lidhje me Maqedoninë e Veriut e mban fjalën. Të gjitha parakushtet për fillim të negociatave inkuadruese janë plotësuar. Negociatat e Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë

Read Full Article

28
Nën
Pasi sot Shkupi u bllokua nga dhjetëra autobusë urbanë të dy shoqatave transportuese private, si...
28
Nën
Kur e mora përgjegjësinë e kryeministrit para 10 muajsh, haptas u thashë të gjithëve: qëllimi...
28
Nën
Ministri për shoqëri informatike dhe administratë, Admirim Aliti mori pjesë në ngjarjen publike në temën:...
28
Nën
Rektori i Universitetit ka shkruar një postim pas reagimeve të shumta në rrjetet sociale, pasi...