Back to homepage

Tag "Andi Ismaili"

<strong>Anti Ismaili</strong>, për katër vite katër herë shpallet   Kampion Bote në vallëzim!

Anti Ismaili, për katër vite katër herë shpallet   Kampion Bote në vallëzim!

Viti 2022 pa dyshim që ishte vit shumë i sukseshëm për Andi Ismailin. Gjatë muajt shtator Andi u shpall fitues në Kampionatin Evropian të baletit modern që u mbajt në Shkup, dhe ku morën pjesë 2000 valltarë nga 22 vende

Read Full Article
Balerini Andi Ismaili me intervistë ekskluzive për Flaka. Katër herë Kampion Bote!

Balerini Andi Ismaili me intervistë ekskluzive për Flaka. Katër herë Kampion Bote!

Balerini Andi Ismaili do të jetë pjesë e listës së gjatë të intervistave të fundvitit në rrjetin më të madh të mdiave online në gjuhën shqipe “Flaka Media Group” në Maqedoninë e Veriut. Në intervistën ekskluzive për “Flaka Media Group”,

Read Full Article