Back to homepage

Etiketë "Andrea"

RTVM shqyrton mundësinë për ta tërhequr Andrean nga Evrovizioni. Ja arsyeja!

RTVM shqyrton mundësinë për ta tërhequr Andrean nga Evrovizioni. Ja arsyeja!

Radio Televizioni Shtetërorë i Maqedonisë së Veriut ka dënuar sjelljen e Andreas, këngëtares që po përfaqëson Maqedoninë e Veriut në Evrovizion, përcjell TV21. Nga RTVM thonë se hedhja e flamurit është skandaloze ndërkaq theksojnë se po shqyrtojnë mundësinë për tërheqjen

Read Full Article

09
Dhj
Pas relativizimit të zërave se Aleanca për Shqiptarët do të bëhet pjesë e qeverisë si...
09
Dhj
Në Ditën Ndërkombëtare të Luftës Kundër Korrupsionit, AlternAtivA edhe një herë e riafirmon përcaktimin e...
09
Dhj
Arben Taravari, u.d. Kryetar i ASH-së Përshëndes deklaratat e forta dhe hapat vendimtare të ndërmarra...
09
Dhj
Në Ditën Ndërkombëtare të Luftës Kundër Korrupsionit – 9 Dhjetori, zëvendësja e kryetarit të Qeverisë...