Back to homepage

Etiketë "Anija Moskva"

CNN: CIA e ndihmoi ushtrinë ukrainase ta godasë anijen “Moskva”

CNN: CIA e ndihmoi ushtrinë ukrainase ta godasë anijen “Moskva”

Shtetet e Bashkuara i dhanë Ukrainës informacione të mjaftueshëm për lëvizjet e forcave ruse të cilat rezultuan me vrasjen e disa gjeneralëve rusë nga ushtria ukrainase. Lajmi u dha nga disa burime të informuara për CNN-in të cilat deklarojnë se

Read Full Article

28
Nën
Pasi sot Shkupi u bllokua nga dhjetëra autobusë urbanë të dy shoqatave transportuese private, si...
28
Nën
Kur e mora përgjegjësinë e kryeministrit para 10 muajsh, haptas u thashë të gjithëve: qëllimi...
28
Nën
Ministri për shoqëri informatike dhe administratë, Admirim Aliti mori pjesë në ngjarjen publike në temën:...
28
Nën
Rektori i Universitetit ka shkruar një postim pas reagimeve të shumta në rrjetet sociale, pasi...