Back to homepage

Etiketë "Anisa Markarian"

U rikthye pas 30 vitesh në Shqipëri, aktorja rrëfen pengun më të madh

U rikthye pas 30 vitesh në Shqipëri, aktorja rrëfen pengun më të madh

Anisa Markarian, aktorja shqiptare, “braktisi” ekranin dhe vendin për 30 vite, për t’iu përkushtuar profesionit të zemrës, mjekësisë në Francë. Profesioni i vertete i Anisas eshte mjeke. Ajo eshte nje aktore jo vetem simpatike por edhe me talent ndonese nuk

Read Full Article

01
Dhj
Sonte në “Rruga drejt”, në Alsat M, në studio me gazetarën Fatlume Dervishi, në pjesën...
01
Dhj
Të gjitha kontrollet kryhen pas raportimeve për bomba dhe përfundimisht konfirmohet konstatimi ynë fillestar –...
01
Dhj
Opozita nuk duhet të kushtëzoj ndryshimet kushtetuese në situate kur vendi ndodhet para sfidave të...