Back to homepage

Etiketë "Anita Angelovska-Bezhoska"

Banka Popullore është një prej shtyllave  mbështetëse të stabilitetit financiar dhe makroekonomik të vendit

Banka Popullore është një prej shtyllave mbështetëse të stabilitetit financiar dhe makroekonomik të vendit Updated

Pavarësisht goditjeve të forta me të cilat u përball ekonomia jonë, si dhe ajo globale, stabiliteti u ruajt. Banka Qendrore vazhdon të jetë një nga shtyllat e stabilitetit financiar dhe makroekonomik në vend, transmeton Flaka. “Do të ndërmerren të gjithë

Read Full Article