Back to homepage

Etiketë "Ansambli Shtetëror i Këngëve dhe Valleve Popullore Shqiptare"

Ali Ahmeti ia kris këngës me çifteli në selinë e partisë në Reçicë!

Ali Ahmeti ia kris këngës me çifteli në selinë e partisë në Reçicë! Updated

Një delegacion i Ansamblit Shtetëror i Këngëve dhe Valleve Popullore Shqiptare sot qëndroi në vizitë në selinë e BDI në Reçicë, ku u priti nga lideri i kësaj partie, Ali Ahmeti, njofton Flaka “Në valle e këngë kemi ruajtur brez

Read Full Article