Back to homepage

Etiketë "Arafat Muaremi"

Konflikti mes Ruskovskës dhe Muaremi pritet së shpejti të marrë formën e shkresës zyrtare

Konflikti mes Ruskovskës dhe Muaremi pritet së shpejti të marrë formën e shkresës zyrtare

Drejtori i Policisë Financiare, Arafat Muaremi, gjatë ditës së nesërme pritet të dorëzojë në Prokurorinë Themelore Publike kallëzimet e paralajmëruara penale ndaj prokurorëve që kanë kryer bastisjen në zyrën e tij, shkruan Alsat. Kallëzimet kundër Vilma Ruskovskës, Ivana Trajçevës dhe

Read Full Article
Muaremi ka marrë kallëzim penal nga një sipërmarrës i Dibrës

Muaremi ka marrë kallëzim penal nga një sipërmarrës i Dibrës

Drejtori i Drejtorisë së Policisë Financiare Arafat Muaremi ka marrë kallëzim penal nga një biznesmen nga Dibra, transmeton Portalb.mk. Keqpërdorimi i pozitës dhe kompetencave zyrtare, dhuna dhe maltretimi në kryerjen e shërbimit janë tre aktet për të cilat drejtori i

Read Full Article

01
Dhj
Sonte në “Rruga drejt”, në Alsat M, në studio me gazetarën Fatlume Dervishi, në pjesën...
01
Dhj
Të gjitha kontrollet kryhen pas raportimeve për bomba dhe përfundimisht konfirmohet konstatimi ynë fillestar –...
01
Dhj
Opozita nuk duhet të kushtëzoj ndryshimet kushtetuese në situate kur vendi ndodhet para sfidave të...