Back to homepage

Etiketë "Arafat Muharemi"

Dy institucionet kryesore kundër krimit dhe korrupsionit mbesin pa drejtues

Dy institucionet kryesore kundër krimit dhe korrupsionit mbesin pa drejtues

Dy institucionet më të rëndësishme për luftimin e krimit financiar dhe korrupsionit në Maqedoninë e Veriut, Prokuroria për luftën kundër krimit të organizuar dhe korrupsionit dhe Policia Financiare kanë mbetur pa drejtues, pas një konflikti prej më shumë se një

Read Full Article
Mariçiç për Arafat Muaremin: Nuk dha dorëheqje, por i kaloi mandati

Mariçiç për Arafat Muaremin: Nuk dha dorëheqje, por i kaloi mandati

Zëvendëskryeministri për Çështje Evropiane, Bojan Mariçiç në konferencën e sotme për shtyp tha se Arafat Muaremi nuk dha dorëheqje por i përfundoi mandati. “Unë me sa di z.Muaremi nuk ka dhënë dorëheqje, por i kaloi mandati dhe vendosi që mos

Read Full Article
Dy ngjarje në një ditë: Muharemi jep dorëheqje, Ruskovska pezullohet nga puna

Dy ngjarje në një ditë: Muharemi jep dorëheqje, Ruskovska pezullohet nga puna Updated

Drejtori i policisë financiare, Arafat Muharemi ka dhënë dorëheqje nga funksioni i tij. Në arsyetimin e dorëheqjes Muharemi thekson se këtë vendim e ka ndërmarë me qëllim që të mos ndikoj në hetimin që po zhvillohet ndaj tij. Por, të

Read Full Article
Policia financiare sot zyrtarisht ka dorëzuar kallëzime penale kundër prokurores Ruskovska

Policia financiare sot zyrtarisht ka dorëzuar kallëzime penale kundër prokurores Ruskovska

Në adresën e Prokurorisë Themelore Publike ka arritur kallëzimi penal që e paralajmëroi drejtori i Policisë financiare, Arafat Muaremi, shkruan Alsat. Veprimi i këtillë vjen pasi në këtë institucion muajin e kaluar bastisje kryen prokurorë për ndjekjen e krimit të

Read Full Article
Muaremi: Nëse Ruskovska ka informacione për kriminalitet, le të ngritë aktakuzë

Muaremi: Nëse Ruskovska ka informacione për kriminalitet, le të ngritë aktakuzë

Drejtori i Drejtorisë së policisë financiare, Arafat Muaremi i ka bërë thirrje prokurores publike Villma Ruskovska, nëse ka njohuri dhe informacione për kriminalitet, t’ia vërtetojë opinionit dhe të iniciojë aktakuzë ndaj tij, dhe jo siç thotë, njohuri dhe informacione boshe

Read Full Article