Back to homepage

Etiketë "Arafat Shabani"

Drejtori i Policisë Financiare Arafat Muaremi nuk ka ikur nga shteti

Drejtori i Policisë Financiare Arafat Muaremi nuk ka ikur nga shteti

Prokurorja Vilma Ruskovska më herët foli publikisht për denoncimin që përfshin Muaremin, pas të cilit në media dhe rrjetet sociale u shfaqën informacione se ai ishte në arrati. Muaremi në një prononcim për Tv 21 ka mohuar shkrimet që tregojnë

Read Full Article

06
Dhj
Ambasadorja e SHBA-së në vend, Anxhela Ageler sonte theksoi se është konfuz procesi për zgjedhjen...
06
Dhj
Ajo ka një apartament në Shkup prej 54 metrash katrorë si pronë e saj personale,...
06
Dhj
Riorganizimi i administratës nënkupton reduktimin e disa institucioneve, nga 140 institucione që janë nën ombrellën...
06
Dhj
Qytetarët nuk u besojnë as politikanëve, as institucioneve, kështu vlerëson Insituti për Demokraci, një hulumtim...