Back to homepage

Etiketë "Arbana Pasholli"

Dy zonja në kryesinë e ngusht të BDI

Dy zonja në kryesinë e ngusht të BDI Updated

Bashkimi Demokratik për Integrim, BDI të shtunën mbajti mbledhje të Këshillit të Përgjithshëm ku u zgjodh edhe kryesa e re e partisë. Në kryesinë e ngushtë u zgjodhën edhe dy femra. Për nënkryetare u zgjodh Arbana Pasholli nga dega e

Read Full Article

01
Dhj
Sonte në “Rruga drejt”, në Alsat M, në studio me gazetarën Fatlume Dervishi, në pjesën...
01
Dhj
Të gjitha kontrollet kryhen pas raportimeve për bomba dhe përfundimisht konfirmohet konstatimi ynë fillestar –...
01
Dhj
Opozita nuk duhet të kushtëzoj ndryshimet kushtetuese në situate kur vendi ndodhet para sfidave të...