Back to homepage

Etiketë "Arben Llalla"

Llalla: Shqiptarët të distancohen nga kjo VMRO

Llalla: Shqiptarët të distancohen nga kjo VMRO

Shkruan :Arben Llalla Me protestën e fundit në Shkup tek Sheshi Skënderbeu VMRO e Mickoskit vërtetojë se është parti ekstremiste nacionaliste që i përketë shekujve të shkuar. Një parti që mundohet të ndërtojë identitetin e saj duke shkelur me dhunë

Read Full Article

01
Dhj
Sonte në “Rruga drejt”, në Alsat M, në studio me gazetarën Fatlume Dervishi, në pjesën...
01
Dhj
Të gjitha kontrollet kryhen pas raportimeve për bomba dhe përfundimisht konfirmohet konstatimi ynë fillestar –...
01
Dhj
Opozita nuk duhet të kushtëzoj ndryshimet kushtetuese në situate kur vendi ndodhet para sfidave të...