Back to homepage

Etiketë "Arben Zeqiri"

Shkruan Arben Zeqiri: Bretkoca e zvarranikë, e patë çështë lider?

Shkruan Arben Zeqiri: Bretkoca e zvarranikë, e patë çështë lider?

Shkruan: Arben Zeqiri Këtu shifen liderët e vërtetë, kur idealin, partinë dhe shqiptarët i vendosin para vetes. Nuk €urointegrohet në asnjë kombinatorikë regjimi për interesa personale. Sa i “mirë” do të ishte po ta kishte futur Aleancën në Qeveri vitin

Read Full Article
Zeqiri; ASH ju dha “Zë të rinjve” me qëllim që ata të bëjnë më të mirën për vete

Zeqiri; ASH ju dha “Zë të rinjve” me qëllim që ata të bëjnë më të mirën për vete Updated

Në kuadër të debatit parazgjedhorë në emisionin POLEMIKË në televizionin Koha, Arben Zeqiri nga ASH-ja ka potencuar se Aleanca për Shqiptarët vendosi të ju jap mundësi të rinjëve dhe të mos mendoj se çfarë duhet të bëjmë e si duhet

Read Full Article