Back to homepage

Etiketë "Arben Ziberi"

Përkundër vërejtjeve BDI do të dalë më e fortë, thotë deputeti Ziberi

Përkundër vërejtjeve BDI do të dalë më e fortë, thotë deputeti Ziberi

BDI do të dalë më e fortë përkundër vërejtjeve të Grupit të zjarrit. Nuk pres ndryshime drastike sepse partia po debaton për problemet dhe ky është një tregues i mirë, thotë deputeti Arben Ziberi për Studio 10. – Që kur

Read Full Article

01
Dhj
Sonte në “Rruga drejt”, në Alsat M, në studio me gazetarën Fatlume Dervishi, në pjesën...
01
Dhj
Të gjitha kontrollet kryhen pas raportimeve për bomba dhe përfundimisht konfirmohet konstatimi ynë fillestar –...
01
Dhj
Opozita nuk duhet të kushtëzoj ndryshimet kushtetuese në situate kur vendi ndodhet para sfidave të...