Kthehu në faqen kryesore

Etiketa "Arbër Ademi"

Ademi flet për kryeministrin shqiptar në Maqedoninë e Veriut!

Ademi flet për kryeministrin shqiptar në Maqedoninë e Veriut!

Nënkryetari i BDI-së, Arbër Ademi në deklaratë për TV21 thotë se formimi i Qeverisë gjithëpërfshirëse për votimin e ndryshimeve kushtetuese nuk ndërlidhet me marrëveshjen që në 100 ditët e fundit të kësaj Qeverie kryeministri të jetë shqiptar, përcjell TV21. Ademi

Read Full Article
Ademi: Përfaqësimi i shqiptarëve nëpër institucione i shkëlqyeshëm

Ademi: Përfaqësimi i shqiptarëve nëpër institucione i shkëlqyeshëm

Duke komentuar analizën e Fondacionit “Metamorphosis”, lidhur me strukturën etnike në administratën e Maqedonisë së Veriut dhe përfaqësimin e shqiptarëve në disa institucione shtetërore, koordinatori i BDI-së, Arbër Ademi, në një prononcim për indeks.mk ka thënë se ajo është e shkqëlqyeshme dhe

Read Full Article
Ademi: Ndryshimet kushtetuese duhet të ndodhin një ditë e më parë

Ademi: Ndryshimet kushtetuese duhet të ndodhin një ditë e më parë

Ndryshimet kushtetuese duhet të ndodhin një ditë e më parë, kështu deklaroi sot koordinatori i BDI-së, Arbër Ademi. “Ne sot po i gëzojmë benefitet e marrëveshjes së Prespës, po ashtu duhet të gëzojmë edhe benefitet e propozimit francez. Ndryshimet kushtetuese

Read Full Article
Heqja e badenterit dhe balanserit nga Kushtetuta Prononcohet Ademi

Heqja e badenterit dhe balanserit nga Kushtetuta Prononcohet Ademi

Heqja e badenterit dhe balanserit nga Kushtetuta, cili është qëndrimi i BDI që u shpalos sot nga deputeti dhe ndihmës zëdhënësi i kësaj partie, Arbër Ademi. Për këtë dhe qëndrime të tjera të akutalitetit politik në vend, ju ftojmë të

Read Full Article
Zëdhënës i BDI mbetet Bujar Osmani, ndihmës i tij, Arbër Ademi

Zëdhënës i BDI mbetet Bujar Osmani, ndihmës i tij, Arbër Ademi

Zëdhënësi i BDI-së, Bujar Osmani në një deklaratë për media tregoi emërimet e reja të  drejtuesve të sekretariateve të partisë. Siç raportuam paraprakisht, për shef kabineti është riemëruar Artan Grubi, Këshilltar për shëndetësi, Ilir Hasani, zëdhënës Bujar Osmani, zëvëndës i

Read Full Article

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare