Back to homepage

Etiketë "Arbër Ademi"

Ademi: Ne si shqitarë kemi qenë viktimë ku na është mohuar identiteti | VIDEO

Ademi: Ne si shqitarë kemi qenë viktimë ku na është mohuar identiteti | VIDEO Updated

Deputeti nga rradhët e BDI-së Arbër Ademi në konferencën e sotme për media deklaroi se kjo është alëternativa më e mirë e ofruar deri tani për RMV. Duke folur për identitetin maqedonas, një droje e nxitur nga opozita maqedonase, Ademi

Read Full Article
Ademi: Qytetarët të jenë të qetë dhe të veprojmë me matur | VIDEO

Ademi: Qytetarët të jenë të qetë dhe të veprojmë me matur | VIDEO Updated

Deputeti nga rradhët e BDI-së Arbër Ademi në konferencën e sotme për media deklaroi se kjo është alëternativa më e mirë e ofruar deri tani për RMV. Ai gjithashtu iu bërri thirje të gjithë komuniteteve në vend përfshirë edhe shqiptarët

Read Full Article
Ademi prononcohet për protestat e dhunshme në Shkup

Ademi prononcohet për protestat e dhunshme në Shkup Updated

Korrdinatori i grupit parlamentar të Bashkimit Demokratik për Integrim, Arbër Ademi është prononcuar për protestat që po mbahen në Shkup nga VMRO-DPMNE dhe Levica e që eskaluan në dhunë, transmeton Flaka Në deklaratë, Ademi thotë që protesta është e drejtë

Read Full Article
Ademi: Koalicioni VMRO, Aleanca, Levica dhe Besa nuk njohin gjuhën shqipe

Ademi: Koalicioni VMRO, Aleanca, Levica dhe Besa nuk njohin gjuhën shqipe Updated

Si do të dukej një qeverisje e koalicionit LEVICA, përberë nga VMRO, Aleanca, Levica dhe Besa me se miri demonstrohet me largimin e paligjshëm te përdorimit të gjuhës shqipe nga Qendra Informative Kulturore, institucion në kuadër të Qytetit të Shkupit.

Read Full Article
Ademi: Ndryshimet në Ligjin për Qeverinë duhet të miratohen me konsensus

Ademi: Ndryshimet në Ligjin për Qeverinë duhet të miratohen me konsensus

Koordinatori i grupit parlamentar të BDI-së, Arbër Ademi theksoi sot se VMRO-DPMNE-ja paraprakisht është dashur të harmonizoj me partitë tjera politike propozimin e saj rreth ndryshimeve dhe plotësimeve të Ligjit për Qqeverinë. Ademi me këtë rast përkujtoi se në vitin

Read Full Article