Back to homepage

Etiketë "Arbër Ademi"

Qeveria e re, Ademi: E gjithë BDI dhe qytetarët e mbështesin Qeverinë

Qeveria e re, Ademi: E gjithë BDI dhe qytetarët e mbështesin Qeverinë

Koordinatori i grupit parlamentar të Bashkimit Demokratik për Integrim Arbër Ademi sot në kuvend në fjalim ceku se e gjithë BDI-ja dhe qytetarët e përkrahin Qeverinë ja dhe fjalimi i tij i plotë: Ja ku jemi edhe sot, para një

Read Full Article
Ademi pjesëmarrës në Konferencën online “Kosak”, në Paris

Ademi pjesëmarrës në Konferencën online “Kosak”, në Paris

Sot, kryetari i Komisionit për Çështje Evropiane të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, z. Arbër Ademi,  mori pjesë në Konferencën virtuale të komisioneve për çështje evropiane të vendeve-anëtare të BE-së – KOSAK, që mbahet në Francë, në kuadër

Read Full Article