Back to homepage

Etiketë "Arianit Hoxha"

Hoxha: Shteti të shkoj në zgjedhje të parakohshme ndërsa BDI-ja në opozitë

Hoxha: Shteti të shkoj në zgjedhje të parakohshme ndërsa BDI-ja në opozitë Updated

Sekretari i përgjithshëm i Lëvizjes BESA, Arianit Hoxha deklaroi sot se procesi i regjistrimit duhet të mbetet vetëm proces statistikor dhe se të drejtat e bashkësive etnike, konkretisht të shqiptarëve të burojnë nga numri i përgjithshëm i banorëve dhe jo

Read Full Article

09
Dhj
Pas relativizimit të zërave se Aleanca për Shqiptarët do të bëhet pjesë e qeverisë si...
09
Dhj
Në Ditën Ndërkombëtare të Luftës Kundër Korrupsionit, AlternAtivA edhe një herë e riafirmon përcaktimin e...
09
Dhj
Arben Taravari, u.d. Kryetar i ASH-së Përshëndes deklaratat e forta dhe hapat vendimtare të ndërmarra...
09
Dhj
Në Ditën Ndërkombëtare të Luftës Kundër Korrupsionit – 9 Dhjetori, zëvendësja e kryetarit të Qeverisë...