Back to homepage

Etiketë "Aris Messinis"

Pamje lufte. 100 fotografi nga Ukraina

Pamje lufte. 100 fotografi nga Ukraina Updated

Fotoreporteri Aris Messinis i cili aktualisht ndodhet në luftimet në Ukrainë, po sjellë fotografi nga zonat e përfshira në luftë në mes forace ukrainase dhe atyre ruse. Edhe pse në rrezik të vazhdueshëm, Messinis po bënë një punë të jashtë

Read Full Article

28
Nën
Pasi sot Shkupi u bllokua nga dhjetëra autobusë urbanë të dy shoqatave transportuese private, si...
28
Nën
Kur e mora përgjegjësinë e kryeministrit para 10 muajsh, haptas u thashë të gjithëve: qëllimi...
28
Nën
Ministri për shoqëri informatike dhe administratë, Admirim Aliti mori pjesë në ngjarjen publike në temën:...
28
Nën
Rektori i Universitetit ka shkruar një postim pas reagimeve të shumta në rrjetet sociale, pasi...