Back to homepage

Etiketë "ARM"

Filloi protesta e ushtarëve para Qeverisë

Filloi protesta e ushtarëve para Qeverisë

Ushtarët e Republikës së Maqedonisë së Veriut nga sot kanë filluar protestën  para Qeverisë së RMV-së. Sindikata e Pavarur e Ushtarëve Profesionistë njofton se sot nis greva para Qeverisë. Këtë hap e kanë vendosur pasi siç thonë ata tash e

Read Full Article
RMV nuk do të dërgojë ushtarë në Ukrainë nëse ka konflikt

RMV nuk do të dërgojë ushtarë në Ukrainë nëse ka konflikt

Ministrja e Mbrojtjes, Sllavjanka Petrovska në emisionin “24 analiza” foli për rolin e Maqedonisë së Veriut si vend anëtar në NATO dhe rolin e ushtrisë në krizën e Ukrainës. Ajo tha se Maqedonia e Veriut nuk do të dërgojë ushtarë

Read Full Article
Në vitin 2021 me rezultate – Maqedonia e Veriut plotësisht e integruar në NATO

Në vitin 2021 me rezultate – Maqedonia e Veriut plotësisht e integruar në NATO

Mbrojtja dhe Armata në vitin 2021 kanë pasur rezultate të rëndësishme në planin e rrumbullaksimit të procesit integrues në NATO, reformat dhe përmirësimin e kushteve për pjesëtarët e Armatës, zhvillimin e kapaciteteve të armatës dhe ripërtëritjen e Armatës. Maqedonia e

Read Full Article