Back to homepage

Etiketë "Arrestim"

Arrestohet një 69-vjeçare nga Shkupi

Arrestohet një 69-vjeçare nga Shkupi

Ministria e Punëve të Brendshme ka njoftuar se sot, në ora 14:00, në rrugën “Ilinden” është arrestuar O.J.(69) nga Shkupit. Siç qëndron në njoftim, për të ishte shpallur fletarrest nga Gjykata Themelore Shkupi 1 për mbajtjen e dënimit me burg

Read Full Article
Arrestohen dy shkupjanë!

Arrestohen dy shkupjanë!

Më datë 24.01.2022 në ora 23.00 në rajonin e Gazi Babës policët e Sektorit të Punëve të Brendshme Shkup kanë arrestuar S.J.(32) dhe M.M.(34), të dy nga Shkupi. Ata rreth orës 20:00 në bastore sportive në fshatin Stajkovc, duke kërcënuar

Read Full Article
Arrestohet 29-vjeçari nga Shkupi

Arrestohet 29-vjeçari nga Shkupi

Sot, më datë 21.01.2022 në ora 05.50 në rrugën “Magjistralja e Adriatikut” policët e Sektorit të Punëve të Brendshme Shkup kanë arrestuar S.I.(29) nga Shkupi, transmeton TV21. Siç qëndron në njoftimin e Ministrisë së Punëve të Brendshme, ai kërkohej me

Read Full Article
Arrestohet grabitësi nga Kumanova

Arrestohet grabitësi nga Kumanova Updated

Ministria e Punëve të Brendshme njofton se gjatë ditës së djeshme, respektivisht rreth orës 13.30 në Kumanovë është arrestuar 26-vjeçari S.A. nga Kumanova, përcjell TV21. I njëjti sipas MPB-së dyshohet për grabitjen n; rrugën “Biljanovska” në Kumanovë. “Tek ai janë

Read Full Article