Back to homepage

Etiketë "Arsim"

SASHK kërkon propozim të pranueshëm për pagat

SASHK kërkon propozim të pranueshëm për pagat

Dita e dytë nga greva e përgjithshme në shkolla dhe kopshte kaloi pa mbledhje ndërmjet SASHK-ut dhe përfaqësuesve të Qeverisë. Sipas paralajmërimeve nga të dyja palët të hënën, këto ditë do të ketë takim që të arrihet zgjidhje për kërkesën

Read Full Article