Back to homepage

Etiketë "Arta Bilalli-Zendeli"

Deputetja Bilalli-Zendeli: Të punësuarit në gjyqësorë nuk kanë libreza partiake

Deputetja Bilalli-Zendeli: Të punësuarit në gjyqësorë nuk kanë libreza partiake

Arta Bilalli-Zendeli nga BDI në ClickPlus në TV21 ka mohuar akuzat e Adnan Nezirit nga ASh për punësime në bazë partiake në gjyqësorë. Bilalli-Zendeli thotë se një gjë e tillë është e ndaluar dhe kërkon që të denoncohen nëse ka

Read Full Article

28
Nën
Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi sot në emrin e tij dhe në emër të deputetëve...
28
Nën
Zëvendëskryeministri i parë, Artan Grubi ka lëshuar urimin e tij për 28 néntorë. Në urimin...
28
Nën
Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti ka lëshuar urim me rastin e Ditës...
27
Nën
Shkoi për gjueti me shokë, por mbeti i plagosur në rrethana ende të pazbardhura, në...