Back to homepage

Etiketë "Arta Bilalli Zendeli"

Deputetja <strong>Arta Bilalli – Zendeli</strong>: Postet janë përgjegjësi dhe besim

Deputetja Arta Bilalli – Zendeli: Postet janë përgjegjësi dhe besim Updated

Deputetja Arta Bilalli – Zendeli në intervistën e fundvitit për Flaka ka folur për punën si deputete dhe bashkëveprimi i deputeteve femra në mbrojtje të interesit të tyre pa dallime politike, nacionale e fetare. “Vlerësimi juaj se ekziston fryma feministe

Read Full Article
Intervistë me deputeten Arta Bilalli Zendeli: Në raport me studentët nuk ka ndryshuar asgjë

Intervistë me deputeten Arta Bilalli Zendeli: Në raport me studentët nuk ka ndryshuar asgjë

Deputetja e Bashkimit Demokratik për Integrim – BDI, Arta Bilalli Zendeli në intervistën e fundvitit për Flaka Media Group, mes tjerash flet për jetën politike, atë akademike si profesoresh në UT, dhe shumë aktualitete të tjera socio-politike. Për mua postet

Read Full Article
Qeveria e re, Zendeli i reagon Snopçes: BDI përzgjedh kuadro të mira

Qeveria e re, Zendeli i reagon Snopçes: BDI përzgjedh kuadro të mira

Ndaj deputetit opozitar, Halil Snopçe ka reaguar deputetja e BDI-së, Arta Bilalli Zendeli. Ajo tha se BDI bëri përzgjedhje të mirë me ministrat, prandaj janë propozuar sërish. Këtë, siç tha Bilalli Zendeli e dëshmuan edhe qytetarët që votuan për BDI-në

Read Full Article