Back to homepage

Etiketë "Artam Grubi"

Kriza energjetike, shkollat fillore dhe të mesme përfitojnë nga vendimi i ri i qeverisë

Kriza energjetike, shkollat fillore dhe të mesme përfitojnë nga vendimi i ri i qeverisë

Zv.kryeministër i parë Artan Grubi kumtoi lajmin që për të mundësur furnizimin e pandërprerë me energji elektrike në kohë të krizës globale energjetike dhe për të zbutur efektin e rritjes së çmimit të energjisë elektrike në bursat botërore, në seancën

Read Full Article

01
Dhj
Sonte në “Rruga drejt”, në Alsat M, në studio me gazetarën Fatlume Dervishi, në pjesën...
01
Dhj
Të gjitha kontrollet kryhen pas raportimeve për bomba dhe përfundimisht konfirmohet konstatimi ynë fillestar –...
01
Dhj
Opozita nuk duhet të kushtëzoj ndryshimet kushtetuese në situate kur vendi ndodhet para sfidave të...