Back to homepage

Etiketë "Aspazija Sofianova"

Arsyetohet drejtoresha, arsyeton mbi 300 mijë  denarë pagën mujore!

Arsyetohet drejtoresha, arsyeton mbi 300 mijë denarë pagën mujore!

Nuk kam marrë asnjë qindarkë jashtë punës sime, punoj vetëm në Klinikën e Sëmundjeve të Fëmijëve dhe diku tjetër. Mënyra e llogaritjes së orëve të detyrës përcaktohet me akt ligjor përkatës dhe ndiqet deri në detaje. Dhe, së fundi, rroga

Read Full Article

01
Dhj
Sonte në “Rruga drejt”, në Alsat M, në studio me gazetarën Fatlume Dervishi, në pjesën...
01
Dhj
Të gjitha kontrollet kryhen pas raportimeve për bomba dhe përfundimisht konfirmohet konstatimi ynë fillestar –...
01
Dhj
Opozita nuk duhet të kushtëzoj ndryshimet kushtetuese në situate kur vendi ndodhet para sfidave të...