Back to homepage

Etiketë "Associated Press"

Gazetari i AP: Forcat ruse po gjuajnë me qëllim gazetarët ndërkombëtarë

Gazetari i AP: Forcat ruse po gjuajnë me qëllim gazetarët ndërkombëtarë

Gazetari i Associated Press, Mstyslav Chernov, ka njoftuar se forcat ruse po gjuajnë me qëllim gazetarët ndërkombëtarë në Mariupol, shkruan Gazeta Infokus. Gjithashtu, ai ka thënë se ata kishin një listë me emra dhe po përpiqeshin t’i kapnin ose t’i

Read Full Article