Back to homepage

Etiketë "Austri"

Austri: Van der Bellen rizgjidhet president

Austri: Van der Bellen rizgjidhet president

Sipas përllogaritjeve të Institutit SORA për televizionin publik austriak ORF 78-vjeçari Van der Bellen ka marrë mbi 78 për qind të votave. Kësisoj presidenti aktual i Austrisë rizgjidhet me shumicë absolute, që është e nevojshme në raudin e parë të

Read Full Article
Fat i madh në një aksident të rëndë të dy shtetasve nga Maqedonia e Veriut në Austri

Fat i madh në një aksident të rëndë të dy shtetasve nga Maqedonia e Veriut në Austri Updated

Një 58-vjeçar nga Maqedonia e Veriut dhe djali i tij 22-vjeçar, të enjten kanë qenë me shumë gjatë një përplasje të rëndë nga ana e pasme në autostrdaën austriake Innkreisautobahn (A8) pranë Weibern (rrethi Grieskirchen). Edhe pse makina e tyre

Read Full Article