Back to homepage

Tag "Autostada Shkup – Bllacë"

Sigurohen mjetet për ndërtimin e autostradës Shkup – Bllacë, njofton Grubi

Sigurohen mjetet për ndërtimin e autostradës Shkup – Bllacë, njofton Grubi

Ashtu siç edhe premtuam, pas miratimit të ligjit për kredinë për ta ndërtuar autostradën Shkup – Bllacë, u nënshkrua edhe huamarrja me Bankën Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim, me ç’rast përfundimisht u siguruan mjetet për ndërtimin e autostradës, bëri me

Read Full Article