Back to homepage

Etiketë "Autostrada Kërçovë-Ohër"

Sot do të ketë minim në autostradën Kërçovë-Ohër

Sot do të ketë minim në autostradën Kërçovë-Ohër Updated

Në autostradën Kërçovë-Ohër nesër do të bëhet minim në periudhën nga ora 15:00 deri në ora 16:30, kumtoi Lidhja Auto Moto e Maqedonisë. Minimi vjen për shkak të punimeve në rrugë, ndërkaq nga LAMM. Komunikacioni në rrugët shtetërore zhvillohet në

Read Full Article
Autostrada Kërçovë-Ohër do të ndërtohet deri në fund të vitit 2023

Autostrada Kërçovë-Ohër do të ndërtohet deri në fund të vitit 2023

Investime kapitale në vlerë prej 10 miliardë e 885 milionë denarë në pjesën e rrjetit rrugor, hekurudhor, gazifikimit dhe infrastrukturës komunale, paralajmëron Ministria e Transportit dhe Lidhjeve për këtë vit. Planifikohen aktivitete për ndërtimin e autostradave në Korridorin 8 dhe

Read Full Article

06
Dhj
Ambasadorja e SHBA-së në vend, Anxhela Ageler sonte theksoi se është konfuz procesi për zgjedhjen...
06
Dhj
Ajo ka një apartament në Shkup prej 54 metrash katrorë si pronë e saj personale,...
06
Dhj
Riorganizimi i administratës nënkupton reduktimin e disa institucioneve, nga 140 institucione që janë nën ombrellën...
06
Dhj
Qytetarët nuk u besojnë as politikanëve, as institucioneve, kështu vlerëson Insituti për Demokraci, një hulumtim...