Back to homepage

Etiketë "Autostrada Shkup-Bllacë"

Është realizuar pjesa më e madhe e fazës së parë për autostradën Shkup-Bllacë

Është realizuar pjesa më e madhe e fazës së parë për autostradën Shkup-Bllacë Updated

Kryeministri i RMV-së, Dimitar Kovaçevski sot tha se për 5 vjet qeverisje kanë bërë dhe kanë përmirësuar rrugë gati një herë më tepër se 11 vjet punë nga pushteti i kaluar. “Nëse për 11 vjet të pushtetit të kaluar janë

Read Full Article