Back to homepage

Etiketë "Avokati i Popullit"

Të normalizohet situata me energjinë elektrike në Haraçinë, kërkon Avokati i Popullit

Të normalizohet situata me energjinë elektrike në Haraçinë, kërkon Avokati i Popullit

Avokati i Popullit në lidhje me situatën në të cilën u gjendën banorët e Komunës së Haraçinës (të cilët disa ditë janë pa rrymë elektrike) për shkak, siç kumtojnë nga EVN Maqedoni, defekt i nënstacioneve, i bën apel kompanisë dhe

Read Full Article
Nuk zbatohet ligji për regjistrimin e personave të padukshëm, është vetëm për të gënjyer të huajt, Ziberi kërkoi pikë në seancën e qeverisë

Nuk zbatohet ligji për regjistrimin e personave të padukshëm, është vetëm për të gënjyer të huajt, Ziberi kërkoi pikë në seancën e qeverisë

Ligji për personat e paregjistruar në librin amzë, i cili skadon pas tre muajsh, ka pësuar debakël. Avokati i Popullit Naser Ziberi iu drejtua Qeverisë për të shqyrtuar urgjentisht problemin, i ka shkruar secilës ministri dhe organ shtetëror se çfarë

Read Full Article