Kthehu në faqen kryesore

Etiketa "Azerbajxhani"

Azerbajxhani do të furnizojë me naftë zjarrfikësit dhe ambulancat ukrainase

Azerbajxhani do të furnizojë me naftë zjarrfikësit dhe ambulancat ukrainase

Kompania shtetërore e naftës e Azerbajxhanit, SOCAR, ka konfirmuar për BBC,  se do t’i furnizojë shërbimet e zjarrfikësve dhe ambulancës të Ukrainës me derivate nafte falas për tërë kohën sa do të zgjasë konflikti. Lëvizja vjen pas një telefonate midis

Read Full Article

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare