Back to homepage

Etiketë "Baba Vangja"

Baba Vangja nuk është burim kredibil për shkrime që lartësojnë figurën e Putinit

Baba Vangja nuk është burim kredibil për shkrime që lartësojnë figurën e Putinit

Nuk është profesionale të publikohen artikuj të cilat ngjallin emocione te lexuesit, sidomos në situata të jashtëzakonshme ndërkaq burimi i vetëm i tyre të jetë dikush që pretendon se parasheh të ardhmen. Lajmi të cilin e recensojmë një „parashikim” të Baba Vangjës e publikon si

Read Full Article

28
Nën
Pasi sot Shkupi u bllokua nga dhjetëra autobusë urbanë të dy shoqatave transportuese private, si...
28
Nën
Kur e mora përgjegjësinë e kryeministrit para 10 muajsh, haptas u thashë të gjithëve: qëllimi...
28
Nën
Ministri për shoqëri informatike dhe administratë, Admirim Aliti mori pjesë në ngjarjen publike në temën:...
28
Nën
Rektori i Universitetit ka shkruar një postim pas reagimeve të shumta në rrjetet sociale, pasi...