Back to homepage

Etiketë "Ballkani i Hapur"

Sot dhe nesër do të mbahet samiti i radhës i Ballkanit të Hapur

Sot dhe nesër do të mbahet samiti i radhës i Ballkanit të Hapur

Sot dhe nesër do të mbahet samiti i radhës i Ballkanit të Hapur. Kësaj here do të mbahet në Ohër, ndërkohë që pos tri shteteve themeluese, Serbisë, Shqipërisë e Maqedonisë së Veriut, është paralajmëruar edhe pjesëmarrja e dy shteteve që

Read Full Article

07
Dhj
Petrit Pollozhani nga Lëvizja BESA i ftuar në emisionin e sontëm “Magazina Ekonomike”, mes tjerash...
07
Dhj
Anëtari i Bordit Ekzekutiv të LSDM-së, Andrej Petrov, ka theksuar se zgjedhje të parakohshme parlamentare...
07
Dhj
Derisa e kremtojmë 30-vjetorin e Misionit, ju po përgatiteni ta merrni funksionin kryesues me OSBE-në. Vallë...
07
Dhj
Duke përjashtuar Shqipërinë si vendi me shumën qesharake të pensionit, Maqedonia bën pjesë në grupin...